Bedrijfsevent

Met een origineel bedrijfsevent aan boord van de Vrouwe Nele blaas je al je gasten omver: van netwerkmoment of personeelsfeest tot klassiek business event of productvoorstelling.

Een event op het water is een event dat je niet snel vergeet. Aan boord van de Vrouwe Nele is geen idee te wild en geen vraag te gek. Het schip kan naar eigen smaak ingericht worden en is flexibel in zijn locatie. Een droomlocatie!

Familiefeest

Een feest op een schip is altijd eentje voor in de geschiedenisboeken: van doopfeest of communie tot verjaardag of jubileum. De Vrouwe Nele is de ideale locatie voor jong en oud.

Aan boord van de Vrouwe Nele geef je je eigen feest vorm. We hebben talrijke mogelijkheden en formules, zowel binnen als op het dek. Laat ons weten wat je wenst en wij bezorgen jou en je familie een onvergetelijk moment.

Fotoshoot/opnames

De Vrouwe Nele is de ideale setting voor foto- en video-opnames. Of dat nu voor advertising is of voor intieme momenten als een communie of huwelijk. De ligging van het schip is flexibel, waardoor ook de omgeving makkelijk verandert. Dit draagt ongetwijfeld bij tot een succesvolle productie.

Uitvaarten/asverstrooingen

De Vrouwe Nele is een mooie en symbolische locatie om afscheid te nemen van een dierbare. Het schip biedt een respectvol en waardig alternatief op de klassieke asverstrooiing en uitvaart.

Onze aanbevelingen

Wie nog op zoek is naar enkele partners voor het ideale feest raden we deze fijne mensen uit de omgeving aan.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS